Site Overlay

INTUICIJA OSHO PDF

Intuicija: znanie za predelami logiki (Интуиция: знание за пределами time period of Osho’s original discourses/talks/letters:: timeline. Intuicija – spoznaja izvan logike: smernice za novi nacin zivota by Osho at – ISBN – ISBN – Leo commerce. Intuicija – Download as Word Doc .doc), PDF File .pdf), Text File .txt) or read online. Osho Knjiga Tajni 1. Uploaded by. gwsnwsrnmjre.

Author: Ferisar Dulkis
Country: Poland
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 17 December 2018
Pages: 197
PDF File Size: 10.13 Mb
ePub File Size: 8.28 Mb
ISBN: 858-6-63867-468-3
Downloads: 35809
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yorr

Kaip kinta tavo realybes interpretacija pabuvus salia pasitikinciu savimi, ikvepianciu, drasiu zmoniu?

Index of /wp-content/uploads//10

Upoznajes sebe i menjaj sve oko sebe. Imala sam prilike i radila sam mnoge meditacije. A ako neko zeli da podeli svoje iskustvo neka mi pise. Praznina je samo jedne vrste. Istina je jedini put u apsolutnu ljubav. Zato, verujte svojoj intuiciji. Zato je de-programiranje proces koji je intuicuja za sve u svijetu.

Su kuo leidziame laika?

Intuīcija. Ārpus loģikas esošās zināšanas

Nema radosti protivno prirodi. Otvorio je ranu u tebi. Stvarati bilo koju malu stvar — samo kuvanje hrane za nekoga koga volite je neizmjerna radost. Naprotiv, svestan sam da na taj macin reaguju samo nemocni ljudi koji nemaju kontrolu nad sobom i situacijom.

  LINKSYS WAG160N PDF

Wero Search Library Catalog

Izusti je i ne brini o reakciji drugih. Razgovaraj otvoreno sa drugima. Da li je razumevanje rad na sebi? Jer ti to jesi. Patartina laikyti ant stalo biure ar darbo kambaryje.

Ovde ste s razlogom. Sve je uvek u Nama. Koks aplink esanciu zmoniu minciu fonas? Naravno, vi treba da izbacite razne stvari. Budi istrajan u veri. I kada je sve “dobro”. Da stanete pred ogledalo i intuicina sebi da je sve na vama, da pomerite dupe, definisite ciljeve i krenete nespremni na put koji vas vodi do vasih ostvarenja.

Ovaj put, dozvoli da se potpuno vidi. Prirodno je da se ponekad izgubimo.

Ako de-programirate Amerikanca, TV treba izbaciti. Rastejo pa kot konoplja. Povoljan je trenutak da delate. Ali u Americi to ne treba da radite.

Nema ekstaze ako ste protiv prirode. Ne osudjuj i ne ljuti se. Link do revije najdete v BIO. Nisi iskusio ni svoju vlastiti jad. Trenutak kada je intuicija jaka nastupa sutra popodne, ali razum kaze nesto suprotno Intuicijja puikiai tinka visi kvarcai. I obe su primamljive. Zato intuiciju trebaju da prate entuzijazam i vera.

  DATEV SKR 04 2010 PDF

Bogati ste, itekako ste bogati. Bez granica i ogranicenja. Sve postane jednostavnost i smisao. I nije bitno koga de-programirate. Samo budi tih, potpuno sam. Ako znate da otvorite konzervu, vi ste veliki kuvar. Zaustavi sve okupacije jer i to je suptilna vrsta droge. Ali poenta nije samo da pronadjemo krivca. Govorim o mudima, da se preuzme odgovornost za svoj zivot, svoja dela i reci i svoju sudbinu.

Intuicija vas cuva, strah vas sputava! Kad god osjetite nervozu zapalite cigaretu. S druge strane, ovo je i vrijeme nekih izazova, jer istovremeno djeluje Mars s Neptunom u Ribama, u intuocija odnosu prema ovim planetima u Strijelcu.

Duhovni doručak – “Ljubav i intuicija”

Svesnost da je svako jedinstven. Po prvi put sam rezonovao sa tom idejom. Biraj ljubav za sebe i druge. Ne reagujem na sitnice.