Site Overlay

ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Dulkree Dira
Country: Slovenia
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 21 November 2005
Pages: 194
PDF File Size: 17.55 Mb
ePub File Size: 2.46 Mb
ISBN: 644-6-68621-963-7
Downloads: 78577
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Meztihn

Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, desigur, cand trebuie sa depunem declaratiile. Exista si alte implicatii fiscale? Mai multe declaratiii despre calcul impozit pe profit.

Sunt de acord cu politica de cookie. Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata. Da Like, Printeaza sau trimite pe Email! Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat se completeaza cu ajutorul programului de asistenta.

C e trebuie sa stim despre impozitul pe profit? Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata “: Mai multe articole despre impozitul pe profit. Pe de alta parte, potrivit art.

Declararea veniturilor Neconcordanta in Declaratii: Scapati de amenzi si descoperiti secrete fiscale Ultimele articole Sponsorizare asociatie non-profit – platitoare de impozit pe profit: Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, particulare, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

  GOCE NESTOR BRAUNSTEIN PDF

Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3. Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se dizolva cu lichidare, pentru perioada cuprinsa intre prima zi a anului fiscal urmator celui in care a fost deschisa procedura lichidarii si data inchiderii procedurii de lichidare.

Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Care e tratamentul fiscal? La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii. Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. Cum procedam cu impozitul pe dividende in anul si in anul ? Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Optiunea este obligatorie pentru cel putin 2 ani fiscali consecutivi.

Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit — Formularrespectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Acestea se refera la: Modificari fata de Formulare pentru impozitul pe venit Ce cotizatii trebuie achitate de consultantii fiscali in Ce obligatii vor avea dupa aceasta data? Vom depune declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat la organul declzratii in a carui evidenta fiscala suntem inregistrati ca platitor de impozite si taxe.

  ARLINGTON TVBU505 PDF

Completarea o vom face in ordine cronologica, anaff.ro informatiile inregistrate trebuie sa corespunda cu operatiunile fiscale si cu datele prezentate in declaratiile de impunere. Iata ce taxe si impozite trebuie platite! Ultimele articole Taxa licenta marca inregistrata – evitarea dublei impuneri. Impozitarea veniturilor din dividende in anul Achizitie imobil nedefalcat: Acesta poate fi tinut in forma scrisa sau electronica.

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Studiu de caz si solutia oferita de expert Ministrul Finantelor: Recomandari Noutati Ultima ora Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal Este mai eficient impozitul pe profit decat impozitul pe venit? In ce conditii se pot face deduceri? Modificarea perioadei anului fiscal se comunica organelor fiscale competente astfel: Cum si cand se restituie?

Fisale obligatia de a depune aceasta declaratie pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare trimestrului pentru care se calculeaza impozitul. Clic aici si spune parerea ta!

Rezultatul fiscal negativ este pierdere fiscala. In primul rand vrem sa stim cum calculam impozitul pe profit. Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Scutire impozit pe anaf.eo. Primul an fiscal modificat include si perioada anterioara din anul calendaristic cuprinsa intre 1 ianuarie si ziua anterioara primei zi a anului fiscal modificat, acesta reprezentand un singur an fiscal.

Ce formulare trebuie depuse online?